خدمات کارگاهی اداره تاسیسات

خدمات جوشکاری :

اين واحد با توجه به حجم كاري  بيشتر كارهاي جوشكاري در قسمتها و واحدها را انجام مي دهد .

خدمات نقاشی و نجاری و... :

واحد اماني (ساختماني):
از اهم فعاليتهاي اين واحد نظارت بر تعميرات ساختماني در تمام قسمت هاي دانشگاه و نوسازي بر اساس دستورالعمل هاي اجرائي انجام مي پذيرد.

اهداف نطارت برق و خدمات نگهداری و تعمیر برق دانشگاه

نظارت برق دانشگاه سعی بر آن داشته تا با مطالعه و پژوهش در زمینه مدیریت انرژی و رعایت همواره کیفیت توان با شناسایی تنگناها ،مشکلات و نقاط ضعف سیستم هاو تجهیزات برق دانشگاه ، در راستای استاندارد های نگهداری و تعمیرات (نت & PM ) موارد نقص را تا حد ممکن مرتفع و کیفیت نگهداری را ارتقا نماید .

اداره تاسيسات دانشگاه در ضلع غربي دانشگاه واقع شده است اين اداره از بدو تاسيسات دانشگاه تا كنون فعاليت هاي چشمگيري داشته است .

پیگیری و نظارت انجام امور مربوط به تعمير ساختمانها و تاسيسات و داير نگهداشتن تاسيسات

پیگیری و نظارت سرويس و نگهداري كليه ساختمانها و دستگاههاي مختلف تاسيساتي - شبكه داخلي برق فشار قوي و فشار ضعيف– اب – فاضلاب- گاز- و غيره و دادن سرويس هاي لازم به واحدهاي مختلف دانشگاه

بسم اللَّه الرحمن الرحيم و به نستعين و هو خير ناصر و معين

اداره تاسیسات از بدو تأسيس دانشگاه صنعتي اصفهان در سال ۱۳۵۶ در ساختمان اولیه بلوک 10دانشگاه با ظرفیت 10 واحد ( برق ، لوله کشی ،شیشه بری ، نقاشی ، نجاری ، جوشکاری و آهنگری ، تلفن خانه ، تاسیسات آبرسانی وکلیه اموری که به تاسیسات مربوط می شد ) با  140 نفر پرسنل شروع به فعالیت نمود.